BBF Barcelona Beach Festival

OH my GOD! Har dere sett line up`n eller! 

Barcelona er min favorittby i Europa. Det er ikke uten grunn at jeg er der to ganger i året. OG, BARCELOVA, here I come again!

Dollytrolleymakeup på festival
Det er første gang jeg skal danse flettene av meg på BARCELONA beach festival. Gleder meg enormt. Ikke bare holdes den på mitt favorittområde, stranden. Den har også tidenes line up, etter min musikksmak. Look at this …
Dollytrolley_festival
…. assa!

Den artisten jeg er mest spent på er faktisk Ruby Rose. Tipper de fleste kjenner henne fra Orange Is The New Black. Hun litt småfrekke, australske dama som kom inn og tok verden med storm. » Yes, please! Give me some music BABE!»

Dollytrolleyontherun i Barcelona
Hun her ja …
Dollytrolley i Barcelona
Som dere ser, er tidene litt uvanlig sammenlignet med norsk festivaltid. Her gjelder det å holde ut, ettersom de mest populære står på scenen når fuglene står opp. Selv er jeg godt fornøyd med Ruby Rose klokken 19.15 og tidene generelt.

image

Teamet er i gang med rigging. Selv teller jeg ned dagene og varmer opp med NST-nst. Vil du ha updates underveis, følg meg på snapchat – DOLLYTROLLEY.

VI SEES 🙂

Dollytrolley ONtherun 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *