Blondes have more fun …

… sa Rod Stewart og det er jeg jaggu enig i. Etter 3 år som rødtopp, brunette og en sterk 4´r er jeg klar for å ha det mer gøy igjen! 

Så da gikk jeg fra mørk til blond på en dag da. Min supre Birgitte på 5th WEEK hadde makspuls til tider, selvom jeg prøvde å berolige henne med at det bare er hår. Hadde fin fin hvilepuls på rundt 40 hele veien jeg. Hun lander det alltid allikevel. DOG, skal det sies at det har krevd en del hjemmeforberedelser og førbehandlinger med OLAplex, rensesjampo og musegrå ettervekst. Det krevde også masse kurer underveis i dag, samt drodling mellom frisører, etterforskning av tyggishår og gulrot-frustrasjon. Her er bildene underveis og de forskjellige fargene jeg snuste på.

image

Utgangspunktet.

image

Ei lita snap …

image

Etter første runde med rensesjampo og blekemiddel.

image

Håret tålte andre runde og som dere sikkert forstår hadde jeg ikke veldig lyst til å gi meg her. Gulrottopp!

image

image

Etter runde tre ble det også ganske oransje. Birgitte brukte da blå sjampo og det oransje forsvant. Her føner jeg og håper at håret ikke skal bli helt tyggis. ( Birgitte måtte ta en annen kunde underveis. Jeg hadde tross alt sittet der i 5 timer. )

image

image

En liten stuss, litt farge i bunn og en time etter … VOILÀ! Fargen slapp, håret satt på hodet og det oransje var vekk!

Tusen takk til Birgitte og co-worker Siw. Flere kokker, mer søl sier de. Ikke i dette tilfelle. Jeg er strålende fornøyd å kunne ikke drømt om et bedre resultat etter første dag.

Neste uke skal vi farge det mørkt igjen …

image

Birgitte & Siw på http://5thweek.no

Dollytrolley – Blond and funny

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *