DOLLYTROLLEY TWIST

image

Må innrømme at jeg er lite makeup-inspirert om dagen. Vet jeg burde lage looks, men finner ikke inspo`n. Drømmer heller om alle turene jeg har foran meg … Dollytrolleymakeup har tatt mental sommerferie. Dollytrolley ON THE RUN har våknet til liv.

Ikke det at sistnevnte har vært i ro de siste månedene, hun har bare vært noe mer undertrykt enn vanlig. For de som kjenner til min flaksende fortid har hun mildt sagt vært på en tre års reise-rehab, med noen reise-permisjoner, when times premit. Grunnen; jeg fikk en kraftig virus på balansenerven for tre år siden, som bokstaveligtalt slo meg rett ut. Noe som igjen førte til krystallsyken. Jeg har nå hatt disse svimmelhetsbølgene seilende over meg i tre år. Til tider stille farvann, og i andre mørkere tider, stormfullt.

Nå er jeg friskere og mer opplagt enn på lenge. Jeg skal derfor utfordre kropp og sjel og nyte det jeg kan denne sommeren. Til høsten begynner jeg på skole, så det gjelder å reise vekk sommermånedene. Og med det, vil det komme flere «on the run» updates enn de vanlige sminkebildene.

DOLLYTROLLEY-navnet tok jeg da jeg jobbet som flyvertinne og reiste non-stop i alle ferier og fridager. Tanken bak Dollytrolleymakeup var derfor å lage en kombinasjonsblogg, der jeg kunne skrive om Dollytrolley On The Run og Dollytrolleymakeup. DOG, pga reise-rehab og hva det førte med seg, har bloggen til nå kun handlet om makeuprelaterte ting. Så og si … Jeg mener selv at forandring fryder og jeg digger blogger som viser variasjon.

image

So Ladies, and maby a couple of Gentlemen …. Fra nå av kommer det blogginnlegg som tidligere, altså makeup og skjønnhetsrelaterte innlegg, samt reisereferater. Har du noen ytringer eller ønsker om hva jeg burde skrive om, innenfor disse temaene, FYR LØS!

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *