Etter en uke på Hudpleieakademiet …

For en fantastisk start på en forhåpentligvis ny karriere. 

Jeg ser jo at det blir tøft og at det blir et meget intensivt år, men hva gjør vel det når man er sammen med flammen man brenner for.

Skolestart og 100 mildt sagt skremte elever i alle aldre sitter som tente lys, tett i tett på Hudpleieakademiet i Oslo. Hva skjer nå? Hva skjer etterpå? Hvor skal vi starte? Rektor presenterer seg selv og de andre lærerne. De går gjennom prosedyrer for skolen og første skoledag. Vi blir siden delt opp i 2 klasser og godt er det, 100 elever i auditoriet var lettere klamt. Vi får en rask og hyggelig omvisning, tildelt uniformer, garderobeskap og et blunk og en hilsen om vel møtt til en ny hverdag i morgen klokken 08.30. Wææææ! Brått litt skummelt og brått litt lykkeligere i viten om at jeg ikke var alene om å være smått nervøs, redd for å være eldst eller å ha bestilt for liten uniform. Alt ordner seg. Vi er hundre jenter i samme trange bås.

Dollytrolley på Hudpleieakademiet
Klasse A & B samlet på første skoledag. ( Bildet er stjålet fra Hudpleieakademiets facebookside )

Etter tonnevis med teoretiske og praktiske inntrykk sitter jeg nå her, en uke etter, litt smartere og med større forståelse for hva jeg har begitt meg ut på. Jeg gleder meg til fortsettelsen og den første uken har vært innholdsrik. Ikke bare har jeg lært å rense huden skritt for skritt, jeg er jaggu på god vei til å bli massør også. Go`biten er definitivt lærdom og de deilige behandlingene vi selv får dag etter dag. Dette året skal jeg skjemmes bort. Om du vil, er det din tur neste år.

 

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *