EYELASHES with pearls

Testet Kryolan sine eyelashes, Wimpern. Jeg er og har alltid vært en stor fan av perler. Så hvorfor ikke krydre øyevippene også? 

image

Trodde de skulle være tunge å bære, men det var de absolutt ikke. Syntes dog jeg fikk litt «tyngre» blikk, som dere kan se nedenfor.

image

KRYOLAN har utallige falske øyevipper å velge imellom. Jeg har kjøpt flere som jeg gleder meg til å teste snart.

image

Kjøpte disse vippene på VISAGE i Youngs gaten i Oslo. De koster 99,-

image

I morgen kommer Therese til meg og vi skal sminke igjen. Det er flere uker siden vi har sett hverandre og jeg gleder meg masse til ny inspirasjon og latter på badet. De siste ukene har bare flydd av gårde og jeg har dessverre ikke kunne prioritere sminke i den grad jeg ønsker. Lover å komme sterkere tilbake.

Se opp for ny giveaway i morgen folkens! Gleder meg til å legge den ut på Instagram. Stay tune!

Dollytrolley

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *