Gjett hva jeg skal …

Dette blir jammen meg uvant. Til høsten skal jeg starte på Hudpleieakademiet. WIIIII! Gleder meg voldsomt. Etter snart 9 år i luften, er jeg klar for å lande trygt og godt på bakkenivå. Kommer til å bli et stort savn, men tiden er inne for å gjøre noe nytt.

 

imageimageimageimageimageimage

Som makeupartist vil jeg få en bredere kompetanse og jeg vil føle meg tryggere på at DU får den riktige behandlingen. Være seg sminke eller andre skjønnhetsrelaterte råd. Jeg vil selvfølgelig blogge om min hverdag fra akademiet og håper med tiden at jeg kan gi dere gode tips og råd om velvære, hud og skjønnhet. Dessuten begynner jeg å dra så på åra, at det kan være meget lurt å suge til seg de rådene og behandlingene man kan få!

Skolen starter i august og jeg skal nå nyte nesten to måneder ferie før det hele begynner. Det vil da bety mer av, DOLLYTROLLEY ON THE RUN.

Følg meg på Instagram og Snap for oppdateringer fra bla. Barcelonafestivalen, fotballkamp i Portugal og bryllup i Lofoten. Det vil ikke bli oppdateringer fra familie- og vennemiddager, samt trikketurer 😉

See ya og god sommer så lenge!

Dollytrolley

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *