Glemt å rense sminkekosten ?

Ikke glem det er du snill! Sminkekostene dine samler bakterier, skitt og fett som smitter over på hud og sminkeproduktene dine.

DSC08637

Jeg bruker M.A.C sin Brush Cleanser flere ganger i uken. Denne tar vekk overflødig sminke, fett og bakterier. Hell litt av vesken på et stykke tørkepapir og stryk børsten over. Gjort på 1-2-3. Det gjøres faktisk så fort at det ikke finnes unnskyldninger for å la være.

DSC08632

bareMinerals Well-cared for, bruker jeg ca en gang i uken. Kommer an på hvor mye jeg har sminket. Dette er en shampoo for sminkekoster og jeg får følelsen av at kostene blir ekstra rene når de får seg en dukkert i vann med masse shampoo-skum. Det anbefales å påføre litt av shampooen på kosten å masere det godt inn under lunkent rennende vann i springen. På bildet derimot har jeg dynket hele bøtteballetten i en liten skål med shampoo og lunkent vann. Pass på at sminkekostene dine tåler litt vann, de vil ellers gå opp i limet. Det vil i så fall være anbefalt å bruke metode 1.

Jeg lufttørker kostene, liggende, på et håndkle. Det optimale vil være å henge de med hårene vendt nedover, slik at man ikke får vann i feste.

DSC08633

De fleste sminkebørstene mine er fra Zoeva . Jeg har også noen fra M.A.C og Bobbi Brown.

DSC08636

Det er også lønnsomt å vaske børstene i forhold til holdbarhet, godt sminkeresultat og ikke minst for å få den korrekte fargen du faktisk ønsker å påføre. Lite kjipt å få blå øyenskyggerester når rosa var det du ville oppnå!

Clean on Makeup Lovers 😉

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *