LANCÔME JUICY SHAKER LAUNCH

Var så heldige å bli invitert på Lancôme sin presentasjon av deres nyeste tilskudd, Juicy Shaker. Stasligheten ble fremvist på The Thief på Tjuvholmen.

image

Møtte på disse vakringene. Heidichic, Thereseaanonli & Dajanamakeup.

Vi trippet inn døren noen minutter for sent, men ble tatt i mot av herlige Tina. I hånden fikk vi rask en modernisert Bellini og en varm velkomst av flere i Lancôme-teamet.

Vi forsto fort at dagens begivenhet var kyssekonkurransen innerts i lokalet.

image

image

Dessverre vant jeg ei, men undeholdende var det. De nye Juicy Shakerne var delikat oppstilt rundt om i lokalet, sammen med utvalgte Lancômeparfymer, Den lille sorte ( som er et nydelig silkeglatt serum ) og deres Hypnose Volume-á-porter mascara. Alt dette fikk vi også i en flott goodiebag.

image

image

image

image

Elsker designet på den nye artige Juicy Shaker`n. Den er formet som en shaker og må shakes som en shaker. Den kommer i 14 forskjellige nyanser og dufter. De gir ikke en sterk farge, men en god glossy effekt. Om dere er redd for at den skal være like klissete som den gode gamle Juicy Tubes, kan jeg forsikre dere om at det er den IKKE! Den inneholder leppepleiende oljer og føles myk på leppene.

image

image

Så sånn shaker vi av en helt vanlig onsdag! Her med skjønneste thereseaanonli. Følg bloggen hennes, aanonli.com, for flere makeup-goodies.

Happy torsdag Happy peeps!

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *