LOVESPELL

RÅSA RÅSA RÅSA! Det er jo så absolutt ikke første gangen, men gud så gøy det er å prøve ALT av farger igjen som blond.

image

På brynene har jeg, som ALLTID, Anastasia Beverly Hills. Fargen er Dark Brown fra Dip Pomade.

Vippene er fra Depend. Det er første gang jeg tester løsvipper fra dette merket. Dessverre ikke en favoritt, da jeg syntes de er litt i overkant stive. Vanskelig å sette på, kontra House of Lashes eller Ardell sine. Fargen er brun og sort.

Den lyserosa blandingen på øyelokkene er miks fra Tarte in Bloom, Mi Vida Loca ( KatVonD ) og highlight blushen fra The Balm, BIG MAMA.

image

På leppene har jeg LOVESPELL fra Tarte cosmetics. Den minner meg om cherry og jeg får helst lyst til å spise den. Lukter dessverre ikke som Lovespell fra Victoria Secret, dog som en herlig frisk sommerdrink.

 

image

image

På huden har jeg standard prosedyre. Foundation fra M.A.C – Studio Sculp, setting pudder fra samme merke, contour kit fra KatVonD, highlight fra BECCA og blush fra The Balm – BIG MAMA.

Kvelden i dag blir foran TV og Stade de France. Det blir nok fotball for alle pengene fremover her i hus. Har en litt over gjennomsnittet hekta fotballsupporter som samboer. Satser på go`vær og Kontraskjæret fra lørdag.

I morgen er Golden Goddesse party som gjelder. Skal prøve å ta noen bilder. Dere kan ellers følge meg på Snapchat: Dollytrolley («,) Der lover jeg det blir knipset!

Ha en strålende helg!

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *