LIP LINER REVIEW

MEGA SKOLESTART-SALG er overskriften på alle kampanjer Makeup Mekka har hatt den siste tiden. Jeg slo like så godt til jeg da.

Da var skolestart her og jeg har selv gått ut av komfortsonen og satt meg på skolebenken. WUÆÆÆÆ! Mer om det senere …

SALG – MAKEUP MEKKA – SMINKE! Dette er jo en tipp-topp overskrift en makeupfantatiker som meg bare elsker.  10 liplinere til 200 kroner. Førpris 990,-  JA TAKK, det må testes.

So I did …

Dollytrolleymakeup tester liplinere

First of all. Som dere kanskje ser, er alle linerne forseglet i plastikk. Greit nok det, dog ikke særlig miljøvennlig. Det som ikke er greit er at det tok meg 30 minutter, altså en hel omgang håndball, å fjerne plastikken. Hva skjer med det ? Og ikke nok med det, plastikken ville ikke forlate huden min … Allerede supernegativ. OG det før jeg i det hele tatt hadde testet produktet.

Tenkte jeg så skulle lage swatches, noe jeg også gjorde uten et særlig vakkert resultat. 2 linere knakk og 2 var allerede skadet i tuppen da jeg åpnet de.

Dollytrolleymakeup

Dollytrolleymakeup tester sminke

Nå ble jeg heller ikke særlig positiv …

Dollytrolleymakeup tester sminke

Skulle gjerne fortalt dere navnene på fargene, men det står SPEAK YOUR MIND på alle liplinerne, SÅ DA GJØR JEG DET DA!

JA,JA. Tilbudet var lokkende det, men det stopper der. En ting skal Makeup Mekka dog ha. De sitter som støpt. Husk bare å ha en spisser i nær omkrets.

Dollytrolley tester Makeup Mekka
En håndfull liplinere

 

Summa summarum. Tenker at denne lineren får plass i partyvesken, der det ikke betyr all verden om den skulle gå tapt. Den smuldrer seg lett opp på leppen, så vær forsiktig med å bruke for mye og helst ikke som en matt leppestift. Makeup Mekkas lipliner kan brukes til lett definering av lepper og som backup i på-farten-veska.

God helg alle i hopa! SPEAK YOUR MIND!

Dollytrolleymakeup

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *