Mine «must-have» MAKEUP-PRODUKTER

Noen makeup-produkter må jeg ha lett tilgjengelige og helst dobbelt av i sminkeskuffen. De er med på hverdagsrutinene, i partyvesken og på reisefot. 

MAKEUP TO DIE FOR

TARTELETTE in bloom

DSC07700

Denne freshe paletten fra Tarte Cosmetics er nydelig å jobbe med. Den  har delikate farger og konsistens, og har en deilig duft av sjokolade. Litt stor for den lille partyvesken, men den holder godt på fargen.

DSC07705

Mmmm… Sjokolade!

Her finner du 9 matte skygger og 3 shimmerskygger. Perfekt til hverdags og til fest.

BECCA X JACLYN HILL Shimmering Skin Perfector – Champagne Pop

DSC07698

Denne highlighten i champagne og ferskenfarge fra Becca er fantastisk. Gir meg den ekstra gløden jeg ønsker etter måneder med vintergusten hud. Bruker den på kinnbein, nesetipp, amorbue og i øyekroken. ELSK!

DIP BROW POMADE

image

Denne øyenbrynsfargen fra Anastasia Beverly Hills er perfekt til å forme og definere øyenbryn. Den er enkel å jobbe med og kommer i 10 forskjellig farger. Selv varierer jeg mellom Chocolate og Dark Brown. Den er ganske kremete i konsistensen og det krever litt øvelse for å få den til perfekt. Når det først sitter, så sitter den!

ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KITDSC07708

Som dere ser er dette et godt brukt verktøy. Bruker den til å konturere og freshe opp ansiktstuktur. Det er 6 ulike nyanser i kittet. Du kan også få kjøpt det i medium to dark. Om man ikke ønsker å ha med deg for mye sminke på tur, kan man bruke paletten som øyenskygge, pudder og blush. DSC07709

M.A.C SKINFINSIH

DSC07689

Liten, nett og perfekt på innerlomma. Alle har vi vel opplevd å bli blanke i pannen i løpet av dagen. Et par svosjer av denne og du er fin igjen. Bruker den også til å sette foundation eller bare som et pudder i hverdagen. Jeg sverger til Medium plus, men den kommer i alle farger. Anbefaler også GIVE ME SUN, som gir et naturlig solkysset utseende.

FOR YOUR LIPS

DSC07711BURT´S BEES er en 100% naturlig leppomade. Den har reddet meg i drøssevis av anledninger hvor leppene er tørre eller solbrente. Denne balmen med pommengrate gir en lett rosa farge. For litt ekstra schwong bruker jeg også M.A.C sine liplinere og har som regel alltid en i vesken. Fargen over heter Dervish, som er en lett burgunder variant.

Kom gjerne med tips til  makeup DU ikke kan leve uten!

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *