Mine MUST-HAVES!

Disse magiske produktene er en del av hverdagen min og hadde også blitt førsteprioritert i en begrenset reiseveske.

Dollytrolleys sommerfavoritter
Mine sommerfavoritter

Noen er nevnt tidligere, andre er nye sommerfavoritter.

En av sommerens innkjøp er NAKED SKIN fra Urban Decay. Dette er en pleiende foundation med medium dekkevne. Passer godt til hverdagsbruk og for å jevne ut hudtonen. Den er også oljefri og har solfaktor 20 i seg. Jeg syntes den er utrolig lett å påføre, både med fingrene og med kost. Den trekker seg fort inn i huden og føles aldri overflødig, slik som tunge dekkende foundationer kan gjøre. Jeg bruker fargen MEDIUM. Den har litt gult i seg og passer til min sommerhud. Det postive er jo at du nå kan kjøpe Urban Decay sine produkter i utvalgte KICKSbutikker. Du kan lese mer om produktet HER.

Dollytrolleys favoritt øyenskygge
Favoritt-øyenskyggen med lukt av sjokolade

Denne favoritten er nevt tidligere. Jeg bruker denne hver dag og også til fest. De lyse tonene, Charmer og Flower child, er fine som base. Til hverdagssminken kan disse to holde. Ønsker man en litt dypere look kan de litt mørkere bruntonene eller rosafargene blendes inn. De mørke taler jo for seg selv. Det jeg digger med denne paletten er fargekombinasjonene. Det har både matte og shimmer-farger. De er supersmoothe å påføre OG som nevnt over, de lukter sjokolade. Kommer også med et stort og fint speil. Tarte Cosmeticks selges dessverre ikke i Norge, men kan bestilles HER.

 

Dollytrolleys must-have
Kat Von D`s silkemyke contourkit

Kat Von Ds contourkit er også godt brukt og en av go`-produktene. De er godt pigmenterte og det er derfor langdrygt. Det varer og det rekker, noe som er viktig ettersom Kat Von D heller ikke selges i Norge. Du kan dog bestille det HER. Jeg bruker de lyse fargene under øynene, ved neserota, i amorbuen og munnviken. De mørke i øverste del av pannen, samt kinnene og under kjeveparti/hake. Brukes til hverdags, lett sommerglød og til konturering.

Dollytrolleys favoritt leppestift
Sommerfresh farge fra den nye VICE-kolleksjonen

En av de nye favorittene er Urban Decays VICE leppestift i fargen SNITCH sheer. De kommer i ca 100 forskjellige nyanser og alt i fra matte til skinnende varianter. Du får GLIDE-ON LIP PENCIL i samme farge, dog har jeg valgt å bruke fargen STREAK og syntes dette en en fresh kombinasjon. Den er korall i fargen med et hint av perlemor. Kan brukes på hele leppen som en matt farge eller piffes opp med leppestift eller annen glans. Sitter godt, også når det drikkes og småspises. Anbefaler alltid å freshe opp fargen etter et måltid, men holder godt under coctails på byen. Du kan lese mer om produktene HER.

Urban Decay selges også i Duty Free-butikken, TRAVEL VALUE, på Gardermoen. De er noe rimeligere der enn i KICKS sine butikker. Just saying …

Tre andre MUST-HAVES er som ALLTID, Anastasias DIP BROW POMADE, nå i fargen TAUPE. Syntes denne fargen kler meg bedre nå som jeg er blond. Den er litt kald i tonen og noe lysere enn Dark Brown og Chocolate, som jeg brukte tidligere. Anastasia sine produkter kan b.l.a. kjøpes på Kicks.

M.A.C upward mascara. Den har verdens minste kost og kan påføres i kroker og kriker uten søl. Den sitter MEGET godt og er på grensen til vannfast. MEN ikke helt.

mac_sku_MTEH01_640x600_0

Sist men ikke minst YVES SAINT LAURENT sin consealer radiant touch. Den er med i alle vesker året rundt. Brukes under øynene, rundt neseroten og på evt. andre ujevnheter. Can`t live without you! Finnes i de fleste parfymerier og nettbuttikker. En gammel klassiker.

Har du spørsmål om produktene eller ønsker om andre produktbeskrivelser – SHOUT OUT!

WhoopWhoop!

Dollytrolley

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *