NORDIC FACE AWARDS

Lørdag formiddag og i siste liten. Sammen skulle Therese og jeg sminke, filme og bidra til Nyx Nordic Face Awards. Gikk ikke helt etter planen.

I dag er absolutt siste dagen til å bidra til Nordic Face Awards. Konkurransen har gått av stabelen i USA de siste fem årene, med stor suksess. Du kjenner kanskje til Instagram- og Youtubestjerner som Glam&Gore, Charismastar og Missylynn. Alle vinnere av tidligere US Face Awards. Det er første gang konkurransen holdes i Norden. Dette er en ren makeupkonkurranse der vinneren kan smykke seg med tittelen «Nordic Beauty Vlogger of the Year».

Therese og jeg har snakket om å delta siden eventet ble kjent, vi er bare litt VEL trege av oss. Vi møttes, som sagt, i går for å sminke og rulle film. Alt gikk greit etter planen. Vi sminket, filmet, snappet og rappet, (kanskje ikke det siste) vasket av oss makeupen og var klare for redigering. Amatører som vi er. Formatet var feil, klippene kunne ikke brukes og tiden rant fra oss. Vi har lært å planlegge bedre til neste gang.

Uansett så ble det bilder ut av det, og en 5 sekunders videosnutt.

IMG_1762

image

image

image

LOOK

EYES

KatVonD Beauty – Mi Vida Loca

NYX – Jumbo eye pencil Pearly light blue

Ardell Lashes – Wispies

THE STAR

NYX – Matte liquid eyeliner

BROWS

Anastasia – Taupe Dip brow pomade

LIPS

NYX – Slim lip pencil Current

NYX – Liquid Suede Cream SWAY

Planen var å farge museflettene i hver sin farge. Den rosa kom til syne, men den lilla blendet så godt inn i håret at den ikke ga farge. Som dere hører. Det var ikke akkurat «The day on fleek» 😉

MEN, morsomt har vi det da!

TuTu – Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *