RED LIPS

Det ser ut til at Noora-looken er på alles lepper denne sommeren. Røde lepper har alltid vært en HIT og den kom tilbake for alvor da en av hovedgirlsa i SKAM brakte statement-fargen tilbake på alles lepper.

image

Her i Dose Of Color sin matte lipgloss, Coral Crush. Dette er virkelig en lipgloss å anbefale. Den sitter som et skudd og tåler også et par drinker i solsteika. Mange strides om påføringsbørsten. Den er noe annerledes enn den normale runde tuppen. Kosten passer perfekt til mine lepper. Det eneste negative jeg har å utsette, er at glossene lekker litt. To av 6 bestilte går rett og slett ikke å ha med i vesken.

image

På øynene har jeg kun en bronsjefarge fra Zoeva. Jeg parkerte mascaraen, men påførte Anastasias Dip Pomade i Dark brown på bryna. I ansiktet har jeg foundation og settingpudder fra M.A.C og highlight fra BECCA.

image

Badedrakten kjøpte jeg på Womens Weekend på Norefjell i våres. Den er fra BANANA MOON og kan kjøpes her.

image

Jeg kommer til å ha den lille røde i vesken fremover. Da vil jeg alltid være klar for fest i en fei eller bare føle meg freshere i sommersola.

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *