WOMENS WEEKEND PÅ NOREFJELL

I helgen har jeg vært med Christine fra Charms of Norway på Womens Weekend på Norefjell. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til en hel helg med 500 damer, men FY FLATE så gøy!

Sjekk ut de kule smykkene fra Charms på http://charmsofnorway.no

Vi hadde med oss et lite, knippe utvalg fra kolleksjonen. Blant annet smykker fra Jannicke Løvaas. De er håndlaget av Jannicke selv og produseres i egen stue.

image

image

image

image

image

Vi dro opp fredag formiddag. Beauty avenue skulle åpne klokken fire og vi trengte noen timer til å rigge opp alle smykkene. Det første jeg la merke til da jeg kom ned i Norefjellssalen var BURT`S BEE – standen. Lett etter favoritt-lipbalmen min en ukes tid uten hell og foran meg skrek de i alle varianter.

image

image

Heldig for oss, mindre heldig for lommeboken, fikk vi plassen ved siden av Burt`s og rett ovenfor Coverbrands, som hadde med seg The Balm – produkter og flinkeste Erlend Bratland. Gullstrupa fra Norske Talenter og denne helgen makeupartist for Coverbrands.

image

image

image

Forsto fort at dette kom til å bli en dyr helg.

BILDEDRYSS!

image

image

image

image

image

Disse lekkerbiskene fra COLE HAAN sto utstilt foran nesen min hele helgen. Jeg var på nippe til å pakke de med meg hjem, men gikk i stedet for et par i sort lakk. Vanvittig gode å gå i og enda bedre å svinge seg i. De var på føttene i nærmere 8 timer på lørdag i ren glede. Og da må det nevnes at jeg hadde stått og tråkket i 8 timer tidligere, samme dag.

image

Min gamle kollega Vigdis Rosenkilde holdt sjokoladekurs og fristet med hjemmelaget luksussjokolade.

image

Et MUST SMAK for sjokoladeelskere. Min favoritt må bli hvit sjokoladekule med pasjonsfrukt.

Som dere ser på merkevarebildet over var det en rekke fristelser. Det var allikevel alle gledessprederne vi møtte i helgen som gjorde dette til en veldig morsom opplevelse. Har ikke bilder av alle, men noen av de finner du her.

image

Søte Monica fra Run & Relax og danseglade Inger fra Burt`s Bee.

image

Fineste Christine fra Charms of Norway.

Smykker fra Charms of Norway.

Andre som gjorde helgen fullkommen og veldig danseglad var denne gjengen. Tipp topp stemning og de rocka kjelleren opp i nye høyder.

image

image

Litt blå mandag, men så absolutt verdt de ekstra smilerynkene jeg har pådratt meg i løpet av helgen.

Dollytrolley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *